:)

:)

woensdag 11 juni 2014

Concealer stick MAX&MORE


Vandaag review ik deze nieuwe concealer stick van de action. 
Dit is hem hij is in de kleur light beige, de kleur die ik normaal heb met concealers ik neem meestal een net iets lichtere kleur dan mijn huid, dan highlight ik het ook een beetje!!


Zo ziet het er voor en na uit....... zie jij het verschil?De concealer zelf is op zich gewoon fijn en hij blijft vrij lang zitten voor de action! Hij dekt ook redelijk goed! En voor die prijs...... pff! haha Bedankt voor het lezen& een fijne beauty dag!!

Hema Jip&Janneke

Dit zijn de oogschaduws die ik vandaag ga reviewen voor jullie! Dit zijn twee mono's van de Jip&Janneke collectie van de Hema. Ze kosten 1 euro per stuk.

Dit is de zwarte hij heet 01 black. Deze is mooi gepigmenteerd maar het kan beter, er zitten wel veel mooie glitters in. Het jammere is dat deze niet echt heel mooi blijft zitten, met een paar vegen is het weg...Dit is de witte een heet 02 white. Deze is mooi als highlighter is het binnenste ooghoek! Het duurt op een een of andere manier blijft deze langer zitten. Super fijn dus!Bedankt voor het kijken& een fijne beauty dag!