:)

:)

zaterdag 9 augustus 2014

Aangekomen!

Hoi allemaal, ik ben aangekomen in noorwegen.... hehe eindelijk. We gingen gister 6 uur in de ochtend weg kwamen 6 uur s'avonds aan in het hotel in zweden en s'ochtends vertrokken we om 11 uur naar Noorwegen! Nu ben ik er dus! Ik moet nu weer gaan maar toch even een artikeltje!

Bedankt voor het lezen& een fijne avond! :)

vrijdag 8 augustus 2014

Noorwegen

Hoi allemaal, ondertussen als dit online staat ben ik al onderweg naar het hotel;) ik wil een soort van vlog maken en die dan hier online zetten :)  dus dat jullie het even weten.. Nou dan ga ik maar weer, sorry voor het korte verhaaltje/artikeltje. Bedankt voor het lezen& een fijne vakantie nog! Ps. Ik ga deze week niks online zetten alleen wanneer ik even WiFi heb :)

woensdag 6 augustus 2014

Nagellak MAX&MORE!

Hoi allemaal, vandaag schrijf ik een review over een nagellak van de action (MAX&MORE). Deze nagellak is rood maar heeft helaas geen naam... laten we beginnen!
Op deze foto hierboven kan je zien dat ik hem op heb, hier zit hij er met een laagje op.. 
Ik vind de nagellak verder niet heel fijn meestal zijn de lakjes van de action wel fijn maar deze vond ik niet heel mooi/dekkend, met drie laagjes is hij pas echt mooi! 


Bedankt voor het lezen & nog een fijne avond! 

dinsdag 5 augustus 2014

DIY shortje!

Hoi allemaal, vandaag heb ik een diy (=do it yourself=doe het zelf) voor jullie... maar wat voor een? Ik ga van een lange zwarte broek een kort zwart shortje maken! Let's start!

Wat heb je nodig?

Een schaar (een die speciaal word gebruikt om stof te knippen).
Een oude broek of een broek die je gewoon nooit draagt (ik heb een broek gekozen die aan de onderkant hele wijde pijpen had en dat vond ik niet mooi dus heb ik die gebruikt).
Een vuilniszak (waar je de broek op knipt, want er komen allemaal stofjes/pluisjes van af!
Een stift.

Laten we beginnen! We doen het als volgt....

1. Pak de stift en zet een streepje tot hoelang/kort je hem wilt.... (doe dat ook bij de andere broekspijp)
2. En dan kunnen we gaan knippen, probeer zo recht mogelijk te knippen. Als dat niet lukt... maakt het niet heel erg uit.
3. Wanneer we alles hebben geknipt... slaan we de broekspijpen twee keer om, zo kan je niet zien als het niet heel recht is geknipt, als jouw broekje wel recht is kan je het ook zo laten!
4. Als je wilt kan je hem nu ook nog versieren maar ik heb daar niet voor gekozen :)

Dit was mijn broek voor de diy...
Dit was hem toen ik de diy had uitgevoerd :)


Bedankt voor het lezen en ik hoop dat jullie er wat aan hadden, nog een fijne diy dag! :)

maandag 4 augustus 2014

What have i bought at the mango?

Hoi allemaal, vandaag laat ik zien wat ik bij de mango in amsterdam heb gekocht!

Laten we beginnen, eerst wil ik even zeggen dat ik niet heel veel heb gekocht maar het leek me gewoon even leuk te laten zien wat ik heb gekocht :)


Dit is een foto van de kleren die ik heb gekocht! Alles komt dus van de mango :) Het shirtje/hempje is een beetje gemeleerd (als ik het goed zeg) grijs, deze kleur zie je vaker in vestjes, broeken en shirtjes! Deze was €9,99. Het shortje/korte broekje is gewoon licht blauw spijkerstof met wat plekken die er kapot uitzien (geen idee hoe je dat noemt). Deze is €20 (maar hij had korting dus ik weet de echte prijs niet). De broekspijpen heb ik trouwens twee keer omgeslagen! 


De Mango

De mango is een kleding winkel die ook accessoires verkoopt, zoals; tassen, schoenen en sieraden! De winkel is qua prijzen redelijk goedkoop & qua kwaliteit heel goed :)!

Bedankt voor het lezen& nog een fijne avond! 

forever21

Hoi allemaal, vandaag schrijf ik een artikel over de forever21. De forever21 is een kledingwinkel maar je kunt er ook accessoires kopen en alles is niet duur. Ik raad deze winkel aan voor meiden van mijn leeftijd, de stijl van de winkel is eigenlijk van alles en nog wat, zoals er ook in de winkel staat “choose your own style" oftewel kies je eigen stijl!
Om een lang verhaal kort te maken... Raad ik je deze winkel dus aan! Lekker goedkoop voor jonge meiden of oudere meiden die niet heel veel geld hebben :)


Bedankt voor het lezen& een fijne avond!